© Copyright  EJT web design

Gymnastiek Vereniging V.S.V. Vlagtwedde


Sinds 28 februari 1933


Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie nummer: 1020458

Kamer van Koophandel nummer: 40038103

INGrekeningnummer: NL20INGB0003316769


Organisatie:


Gymnastiek is een sport voor jong en oud. Het speelt een rol in de motorische ontwikkeling van het kind en is de basis voor een sport op latere leeftijd. Ook het met leeftijdsgenoten en in groepsverband werken is uitstekend voor de verdere vorming van het kind. Voor ouderen is het belangrijk om in beweging te blijven.Speciale kleding is niet nodig. Korte broek met T shirt is prima, gym pakje mag natuurlijk wel! Kleding voorschrift voor de uitvoering is voor de meisjes een zwart fiets broekje en voor de jongens een zwart voetbal broekje, ze krijgen een T shirt van VSV die na de uitvoering moet worden ingeleverd. I.v.m. de veiligheid, dienen de lange haren in een staart of vlecht te worden gedragen (dus niet los) en sieraden moeten af.

Blote voeten mag ook, anders schone gymschoenen die in de zaal geen zwarte strepen achterlaten. Voor selectie turnen is een gym pakje verplicht.


Het ene jaar houden we een uitvoering en het andere jaar organiseren we een andere activiteit.


Voor ons pest protocol verwijzen wij naar het volgende tabblad.


De dagen dat het openbaar onderwijs in Vlagtwedde geen school heeft zijn er ook geen lessen.

Zoals alle andere verenigingen zijn wij ook afhankelijk van acties, daarom doen wij in samenwerking met beide basisscholen uit Vlagtwedde mee aan het ophalen van oud papier.

Dit gebeurt 11 keer per jaar zie voor meer informatie tabblad oud papier.

Hierbij is de hulp van de leden en de ouders/verzorgers van de leden natuurlijk hard nodig.